Posuď knihu podle obalu (36)

Název knihy: Srdce v sázce
Autor: Alyxandra Harvey
České datum vydání: 14.9.2011

Česká anotace: Solange Drakeová odjakživa věděla, že se má stát královnou upírů. Jako jediná upírka ženského pohlaví, která se kdy narodila a nebyla „stvořena“, je ohrožovaná ze všech stran: upířími ctiteli, kteří touží podílet se na pokračování jejího rodu, až po lovce, kteří se snaží zničit ji a celou její rodinu, hnáni vidinou tučné odměny.

Když dojde k únosu, její starší bratr Nicholas a nejlepší smrtelnická kamarádka Lucy se snaží ji zachránit. Dokáže ale Lucy zachránit také sama sebe před Nicholasem, který je neodolatelný jako… zkrátka jako mladý upír? A co se stane, pokud se Solange zamiluje do lovce upírů, který ji chrání před smrtelně nebezpečnými intrikami královského dvora?

Můj názor: Na tuhle upířinu jsem už dlouho zvědavá, ale dosud jsem neměla čas se k ní dostat. Teď když vyjde v češtině, si možná čas najdu. Česká obálka je stejná jako originální a já jsem za to ráda. Doufám, že se vydají i další knihy s originálními obálkami. Byl by to hezký komplet. Obálka na mě působí dobře, líbí se mi použité barvy. Tmavý nádech s výraznou červenou. A jaká kniha bude? Netuším, nechám se překvapit. Zajímavostí může být, že dosud vyšly tři knihy a čtvrtá se chystá. Co je ale trochu neobvyklé, každá kniha by měla sledovat osudy jiných postav, na což jsme zvyklí u jiných typů knih. Jsem vážně zvědavá.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..