>Top týdne (7)

>

Toto meme má na svědomí Luu. Cílem je každé pondělí uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knižním světem. Sedmá letní topka knih.
Čtení na léto

Sice s touhle topkou nepřicházím zrovna na začátku léta, ale stejně vám uvedu top ten knih, které si chci za prázdniny přečíst, protože se na ně neskutečně třepu. Některé z uvedených knih jsem už četla, některé ne. Snad je stihnu za léto přečíst a pokud ne, do konce roku je času dost.

# Bad Taste in Boys (Carrie Harris)

Má jít o velice vtipnou, dosti morbidní, knihu. Což nejspíš i je. Nejspíš jsem nějaký vyvrhel, protože se mi jako jedné z mála z našeho okruhu bloggerů vážně líbí. Hlavní hrdinka má přesně ten správný suchý, sarkastický, mírně černý humor, který mám moc ráda. Buďte rádi, že nevidíte, jak se u některých pasáží křením.


# Bloodlines (Richelle Mead)

Vysoce očekávaný díl spi-off série Vampýrské akademie. Moc se těším na Adriana a Sydney a doufám, že mě to nezklame. Kniha ve světě teprve vyjde a já nevím, jestli mám čekat až na české vydání do listopadu. Vím, že čekat nedokážu.

# City of Fallen Angels (Cassanda Clare)

Čtvrtý díl mé oblíbené série The Mortal Instruments (Nástroje smrti). Kniha vyšla už dříve, ale já na ni díky státnicím neměla čas. A mám z ní taky tak trochu obavy, protože tuším, že se semele něco, co se mi moc líbit nebude.

# Divergent (Veronica Roth)

Knihu jsem už přečetla a byla jsem z ní maximálně našená. Čehož jste si určitě museli všimnout, protože ji cpu, kam jenom můžu. Až už to začíná být otravné. Druhého dílu se už nemůžu dočkat.

# Flawless (Lara Chapman)

Další kniha, kterou jsem už četla. Je to docela obyčejné dívčí čtení přsně takového stylu, jaký mám moc ráda. Líbí se mi obyčejné příběhy ze života, kde hlavní hrdinové řeší hlavně své vlastní problémy a to, jak by se měli vzchopit a být sami sebou. Vždycky mi to dodává takovou tu vnitřní sílu a popožene mě dál.

# Falling Under (Gwen Hayes)

Na tuhle knihu jsem se těšila už dost dávno, ani nevím proč. Synopse není zase až tak zářivá, recenze všelijaké, ale já jsem prostě dost zvědavá. Knihu mám konečně doma a pustila jsem se do jejího čtení.

# Perfect Chemistry (Simone Elkeles)

Plno lidí o knize básní, takže jsem neodolala a už ji mám spolu s druhým dílem doma. A jsem vážně zvědavá. Navíc mě i docela těší, že se bude v knize mluvit trochu španělsky. Alespoň si svou španělštinu osvěžím.
# Passion (Lauren Kate)

Ach, třetí díl mé oblíbené série, kteoru zařazuji do přihrádky guilty pleasure. Ano, vím, jak je to hloupé, kýčovité, děravé a klišoidní čtivo. No a co! Je mi to úplně jedno! Mně se to líbí! A už se nemůžu dočkat, co si tam Lauren navymýšlí 😀

# Starcrossed (Josephine Angelini)

Knihu už mám úspěšně za sebou a jsem z ní opravdu nadšená. Možná není tak úplně stoprocentní, místy připomíná Stmívání a má tam podivnosti… ale nenechá vás jít spát, dokud ji fakt nedočtete. A to mě opravdu nadchnulo! Těším se na pokračování.

# Wither (Lauren DeStefano)

Tohle je kniha, u které nevím, jestli si ji chci vůbec přečíst, přestože mi nedává spát. Téma mi připadá dosti zvrhlé, ale něco mě ke čtení přitahuje. Mám ji doma, tak se uvidí, jestli se nakonec ke čtení odhodlám a jak se mi bude líbit.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..