Sladká políbení (20)

Týdenní meme hostované mnou… A dneska vybírám…

Upozornění: Vybrané úryvky můžou případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Starcrossed

Josephine Angelini

Chvíli se na ni díval a pak bolestně polkl. Zvedl se z pokrývek a pokynul jí, aby si pod ně vlezla. Když se zastavila, uvažujíc nad tím, jestli by do pokoje nemohl zrovna nakráčet její otec, a chutí požádat ho, aby si sundal tričko, promluvil.

“Nemám tolik silné vůle, Helen,” zašeptal. “A jelikož spíš v tom nejprůhlednějším tílku, jaké jsem kdy viděl, musím tě požádat, abys vlezla do postele dřív, než udělám něco hloupého.”

Krev se Helen nahrnula do obličeje. Okamžitě překřížila ruce na hrudi. Rozběhla se a skočila do postele. Lucas se rozesmál a zabalil ji do pokrývky tak, aby mezi nimi vytvořila jakousi nepřekročitelnou hranici, která by je snad dokázala odradit od něčeho hloupého. Když se schoulila, ovinul okolo ní paži a otřel se svou tváří o zadní část jejího krku.

“Není třeba se stydět. Potom, co jsem tě viděl v noční košilce mé sestřenice, už nemáš so skrývat. Ale proč jsi plakala ve sprše?” zamumla do jejích vlasů.

Cítila jeho rty, jak se pohybují po její hlavě, tíhu jeho těla skrz pokrývku, ovšem jeho ruce byly jako nepropustná klec. Snažila se k němu otočit tváří, ale on jí to nedovolil.

“Brečela jsem, protože jsem frustrovaná! Proč to vůbec děláš?” zašeptala do polštáře.

“Nemůžeme, Helen,” bylo všechno, co řekl.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..