Posuď knihu podle obalu (31)

Název knihy: Nádherná temnota
Autor: Kami Garcia a Margaret Stohl
Datum českého vydání: 8.7.2011

Česká anotace: Lena a Ethan přežili den, kterého se obávali celé měsíce – Leniny šestnácté narozeniny –, ale stálo je to hodně. Po smrti svého strýce, kterou si klade za vinu, je Lena sklíčená a ztracená a Ethan jí zjevně nedokáže nijak pomoci.

Dívka se od něj začíná odtahovat a vrhá se po hlavě do nebezpečí, zatímco Ethan, který stále ještě nechápe, co se to s ním o Leniných šestnáctých narozeninách stalo, se pohrouží do studia zaklínačů a do výzkumu, který prováděla jeho matka, aby našel způsob, jak Lenu zachránit, než bude příliš pozdě.

Jenže jakmile někdo vstoupí do světa zaklínačů, není cesty zpátky, a některá tajemství, která Ethan odhalí, ohrozí jeho i jeho blízké mnohem víc, než si vůbec dokáže představit.

Můj názor: Na obálce se mi líbí, že hezky zapadá k předchozímu dílu. Je sice originální české/slovenské výroby a chvíli mi trvalo, než jsem si na tuhle naši variaci zvykla, protože se mi mnohem víc líbí originální obálky, ale jde to. Mám ráda fialovou (kdybyste to náhodou nevěděli… což vědět určitě musíte, protože to opakuju pomalu jak kolovrátek). Druhý díl jsem nečetla, takže nevím, jak se to celé vyvrbí, ale docela se těším.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Kacennnka napsal:

    >Česká obálka prvního dílu se mi líbila hned, ale u Temnoty jsem si na to musela docela dost zvyknout. Ale teď, když ji mám konečně doma, se mi začala líbit… 🙂 (ale originální jsou pořád lepší… ;))

  2. Stormy napsal:

    >Ja osobne som s českou obálkou druhého dielu neskutočne spokojná 🙂 Pri českej a slovenskej samostatnej tvorbe obálok skôr dvíham obočie od rozhorčenia, ale pri tejto to bolo príjemné prekvapenie 🙂 Netvrdím, že je lepšia ako originál, predsa len – originál je len jeden, však? 🙂 Ale napriek tomu sa táto obálka radí k tým krajším a lepším obálkam 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..