Posuď knihu podle obalu (29)

Upozornění: Pokud jste nečetli první díl, může vám anotace naspoilerovat děj. Čtěte jen na vlastní nebezpečí.

Název: Fins Are Forever

Autor: Tera Lynn Childs
Datum vydání: 1.6.2011

Anotace na Goodreads: V den osmnáctých narozenin se z Lily Sanderson stane obyčejná dívka – pravda, stále bude mořskou vílou, ale tím, že se vzdala práva na vládu, už nebude princeznou Waterlily z Thalassinie. Takhle je z ní stará dobrá Lily, která chodí s klukem svého srdce a snaží se zapadnout mezi lidi jednou provždy.

Teď když jsou Lily a Quinn spolu, s poutem nebo bez, je rozhodnutá vzdát se svého královského místa. Ale když si myslí, že už ví, co a jak, začne jít do tuhého. Její otec pošle její sestřenici, aby s ní žila na zemi. Co udělala Doe tak závažného, že byla vypovězena z Thalassinie a uvízla na místě, které nesnáší ze všeho nejvíc? A proč, proč, proč jenom dělá oči na bývalou lásku Lily, na Brodyho?

Vlny se rozbouří ještě víc, když se objeví jeden kluk z její mořské minulosti a požádá Lily o něco, co by mohlo přinést mračna. V sázce je budoucnost s Quinnem na zemi a její věrnost k mořskému království. Lily je přímo uprostřed těch největších vln. Najde způsob, jak sladit svou lásku, svou povinnost a své vlastní sny?

Můj názor: První díl Forgive My Fins jsem četla s velkým očekáváním, protože mě velice bavily knihy z pera stejné autorky, ovšem šlo o jinou sérii – Oh. My. Gods. a Goddess Boot Camp. Nutno podotknout, že mě FMF zase tak neuchvátilo, ale na pokračování jsem určitě zvědavá. A ještě více mě láká nová trilogie Sweet Venom.

Obálka druhého dílu o mořských vílách se mi zamlouvá. Moc se mi líbí to barevné provedení a i modelka na obrázku je pěkná. Za takovou obálku bych se určitě nestyděla.

Pozn.: Určitě se divíte, že na blogu o víkendu nic moc nepřibylo. Je to proto, že se celou dobu piplám se seznamen knih autorů a autorek, které vyšly nebo teprve mají vyjít v překladu. Věřte mi, že to dává člověku hodně zabrat, protože se jedná o směsici nahuštěných kódů. Plus upravuju plno dalších článků. Navíc mi včera večer Blogger vypověděl službu a odmítal spolupracovat. Snad se mi dneska podaří sepsat ještě nějaké články, abych vám to vynahradila.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..