Posuď knihu podle obalu (28)

Název knihy: Pád
Autor: Lauren Kate
Datum českého vydání: srpen 2011

Česká anotace: Některým andělům je souzen Pád Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé – v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod. A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného – a dává to jasně najevo –, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit… i kdyby ji to mělo zabít.
Můj názor: Knihu znám už delší dobu a první, co mě na originálu zaujalo, byla naprosto nádherná obálka. A jsem moc ráda, že naše česká bude úplně stejná. Mám moc ráda kombinaci tmavě modré, až černé. Navíc modelka na obálce má docela vypovídající postoj a nádherné šaty. Jestli je kniha dobrá? Těžko říct. Jedná se o velice klišoidní knihu, která vám bude místy připadat úplně děsná. Mě naopak velice bavila. A to i přesto, že podobné knihy odsuzuju. Nevím, čím to je a vážně vám to nevysvětlím. Ale Pád mě prostě při čtení bavil a vážně se mi líbil. Proto se těším, až ho budu mít doma. Ten srpen je nějak daleko.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. -Luc- napsal:

    >Mne sa kniha náramne páčila, mám rada knihy o anjeloch 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..