>Waiting on Wednesday (22)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Awake at Dawn
C. C. Hunter

Teď, když už si Kylie Galen na kemp Shadow Falls zvyknula, je odhodlaná zjistit rozsah svých napřirozených schopností. Ale když jí jeden duch řekne, že někdo jí blízký zemře, toulající se upíři začnou vraždit a její šestý smysl jí říká, že ji někdo sleduje, odsune Kylie starosti ohledně schopností na druhou kolej.
Aby toho ještě nebylo málo, právě když se rozhodne dát své srdce Derekovi, začne se od ní odtahovat. A když se vrátí Lucas, s nímž ji pojí společná minulost, cítí se Kylie ještě víc rozpolcená. Víkend s matkou by měl být tím pravým odpočinkem, ale dopadne naprosto opačně. Někdo z temné strany nadpřirozeného světa má s Kylie své plány. Bude ji to stát hodně sil, aby se vůbec do Shadow Falls dostala živá…

Pokud jste četli mou recenzi na Born at Midnight, víte, že jsem byla knihou velice mile překvapena. Už proto jsem dost zvědavá na její pokračování. Toho se brzo dočkáme. Druhý díl v Americe vychází ještě tento rok a to konkrétně 11.října.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..