>Waiting on Wednesday (21)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Reckoning
Lili St. Crow

Nikdo nečekal, že Dru Anderson dokáže přežít tak dlouho. Ne Graves. Ne Christophe. Dokonce ani Dru. Bojovala se zabijáckými zombíky, žárlivými dhampýry a krvežíznivými upíry přímo ze svých nejhorších nočních můr. Jenže teď Dru rozkvetla a stala se z ní pravá Svetocha – vzácná, krásná a smrtící pro všechny upíry.
Nejhorší však teprve přijde. Protože aby se z toho dostala živá, bude ji to stát mnohem víc, než by si představovala. A nakonec… stojí opravdu přežití za takovou oběť?
Dru Anderson se rozhodně nebojí tmy, i když by možná měla.

Na tuhle knihu se opravdu moc těším. Měla by být opravdu tou poslední v celé sérii a já jsem strašně zvědavá, jak se to celé vyvrbí. Čtvrtý díl ještě pořád nemám přečtený, protože se na něj chci vrhnout až po státnicích (které musím udělat!). Mám obavy z toho, co si v něm přečtu. Jsem si jistá, že se mi to líbit nebude. Jinak by tu nebyl pátý díl. V tom se teprve všechno rozhodne. Kniha by měla ve Státech vyjít 1.11.2011.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..