Posuď knihu podle obalu (27)

Název knihy: Starcrossed
Autor: Josephnie Angelini
Datum vydání: 31.5.2011

Anotace na Goodreads: Jak vzdorovat osudu?

Helen Hamilton se celých šestnáct let snažila skrývat, jak odlišná je, což není na malém a chráněném ostrově Nantucket zrovna jednoduché. a je to čím dál tím těžší. Noční můry o zoufalé cestě pouští nechávají Helen po probuzení vyprahlou, zatímco je její přikrývka zničená špínou a prachem. Ve škole jí pronásledují halucinace tří žen plačíčích krvavé slzy… a když se Helenina cesta zkříží s Lucasem Delosem, nemůže vědět, že jsou předurčeni hrát hlavní role v tragickém osudu, který se v průběhu dějin neustále opakuje. 

Když Helen odhalí tajemství svého původu, dojde jí, že některé mýty jsou mnohem víc než jen legendou. Ale ani moc polovičních bohů nedokáže vzdorovat síle, která Helen a Lucase táhne k sobě a zároveň se je od sebe snaží odtrhnout.

Můj názor: Kniha mě svou anotací zaujala už dávno, ale ještě pořád jsem neměla možnost si ji přečíst. Kromě anotace mě samozřejmě zaujala i samotná obálka knihy. Ta je opravdu povedená. Líbí se mi, jaké šaty má na sobě modelka, i jak jí vlají ve větru, za ní je voda, do toho ještě mračna… což ladí i s názvem Starcrossed.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..