Posuď knihu podle obalu (26)

Název knihy: Bad Taste in Boys
Autor: Carrie Harris
Datum vydání: 12.7.2011

Anotace na Goodreads: Někdo tady byl hodně zlobivá zombie.

Kate Grable je zděšená zjištěním, že fotbalový trenér dává svému týmu steroidy. Ještě horší ale je, že tyto steroidy mají nečekané účinky. Mění přitažlivé hráče fotbalu na nemyslící maso požírající zombíky. Nikdo není v bezpečí – ne její Aaron, do něhož je zabouchnutá, ne její otravný bratr Jonah… a už vůbec ne sama Kate! 

Musí najít protilátku. Dřív než se celá škola navzájem začne požírat. Kate, její nejlepší kamarádka Rocky a Aaron se rozhodnou bojovat za záchranu města… a stále zůstat hormonálně lidmi.

Můj názor: Tuhle knihu mám v merku už dost dlouho. Ti, kteří ji už četli, jsou z ní docela nadšení. Má to být příběh o tom, jak se parta lidí snaží zbavit město zombiismu. Na jednu stranu to má být mírně hororové, na druhé straně vtipné. Já jsem na to celkově hodně zvědavá. Nalákal mě už docela poťouchlý knižní trailer (ten se opravdu liší od jiných knižních trailerů :D).

Co říct k samotné obálce? Ta mě zaujala hned. Na těch rtech je nejspíš cukr, což tedy jasně vysvětluje slovíčko „taste“ (chuť).  Líbí se mi, jak je obálka barevně laděná.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. VeEee napsal:

    >Nemůžu si pomoc, ale hrozně se mi líbí to písmo na knize. Odstín té barvy prostě miluju!

  2. Misha napsal:

    >Ten trailer jsem viděla a byl opravdu zvláštní:D Myslím že by to mohlo stát za přečtení:)

  3. Miwako napsal:

    >Knižní trailer, obálka i recenze mě utvrzují, že to je knížka, která by se mi mohla líbit, ale příběhem mi to připomíná jeden díl z Buffy, přemožitelky upírů, který se mi zas tak moc nezamlouval… Tak vážně nevím 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..