>Waiting on Wednesday (17)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Flawless
Lara Chapman

Sarah Burke je skoro perfektní. Má nádherné modré oči, blond vlasy a bezvadné známky. Jen jedna věc je s ní v nepořádku, enormní kaz: její nos. Ale ani to není zase tak strašné. Sarah má nejlepší kamarádku ze všech a plány stát se slavnou novinářkou.

Jenže jednou do její třídy žurnalistiky vpochoduje Rock Conway a převrátí celý její svět. Problém ovšem je, že její nejplepší kamarádka Kristen se do něj zabouchne taky. A když Rock a Kristen stojí vedle sebe, jako by oživli Barbie s Kenem. Takže když Kristen požádá Sarah o pomoc dostat Rocka, Sarah udělá to, co by každá dobrá kamarádka udělala – souhlasí. Na někoho takhle chytrého… co si vůbec myslela?

Tahle kniha je moderním převyprávěním slavné romantické komedie o posledním z rytířů, Cyranovi z Bergeracu. Pokud nevíte, o co jde, zkuste si tuhle hru vygooglovat. Jsem si jistá, že pak vám to bude jasnější (Svůj širák odhazuji v dál…). Těším se, až si tuhletu knihu přečtu. Většinou jsem četla nadšené reakce čtenářů. Ale i ty můžou klamat. Vím přece, jak to dopadlo s Prom & Prejudice. Ovšem pokud to bude alespoň z půlky tak zábavné jako Babe in Boyland, bude to fajn.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. Anonymous napsal:

    >Ahoj, já moc nečtu, ale hrozně mě zaujaly takovéhle blogy o knihách a začnu číst 😛 .. hodně knih už jsem přečetla a moje knihovnička má teď min 10 kousků. Chtěla bych od Tebe nějakou radu na kníížku děkuju ;

  2. Syki napsal:

    >A jakýpak žánr máš ráda? Podívej se na mé recenze nahoře v menu (Reviews), tam kde jsou české názvy znamená, že kniha vyšla i v češtině. Pokud budeš chtít víc podarit, napiš mi email (je uvedený v About blog) 🙂

  3. Naty napsal:

    >No, tak baví mě romány a takový ty holčičí a znáš to :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..