Sladká políbení (15)

Týdenní meme hostované mnou… A dneska vybírám…

Upozornění: Vybrané úryvky můžou případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Krvavý slib

Richelle Mead

“A když jsem se tak změnil, proč ses se mnou předtím líbala?”

Pořád jsem nevěděla, co říct, což vyvolalo v jeho tváři úsměv. “Žádná odpověď. Ty víš, že mám pravdu.”

Najednou mě znova políbil. Tiše jsem zaprotestovala a marně se pokusila vymanit z jeho objetí. Ale byl příliš silný. A po chvíli už jsem mu uniknout ani nechtěla. Zaplavily mě stejně pocity jako dřív. Rty měl sice studené, ale polibek byl žhavý. Oheň a led. Měl pravdu – skutečně jsem mu polibek oplácela.

Rozumem jsem si uvědomovala, že je to špatné. Předtím se ode mě odtrhl, než se toho stačilo seběhnout víc. Tentokrát ale ne. Jak jsme se líbali, hlas rozumu mi zněl v hlavě čím dál slaběji. Zvítězila moje věčná touha po Dimitrijovi. Nadšeně jsem si vychutnávala, jak se ke mně tiskne, jak si omotává moje vlasy kolem prstů. Druhou rukou mi vklouzl zezadu pod tričko a já ucítila na rozpálené kůži jeho ledovou ruku. Přitiskla jsem se k němu ještě víc a on mě začal líbat o to vášnivěji

Jazykem jsem nepatrně zavadila o ostrou špičku jeho tesáku. Zaúčinkovalo to na mě, jako by na mě někdo vychrstl kýbl ledové vody. S vynaložením veškeré své síly jsem ucukla hlavou a přerušila polibek. Zřejmě taky povolil ve své ostražitosti, když mi dovolil tenhle malý únik.

Těžce jsem oddechovala, celé moje tělo po něm pořád toužilo. Svou mysl jsem ale ovládala – aspoň prozatím. Bože, co jsem to udělala? Tohle není ten Dimitrij, kterého jsi znala. To není on. Líbala jsem stvůru. Moje tělo si tím ale tak jisté nebylo.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Evk napsal:

    >Takhle vytržené z kontextu je to moc pěkná scéna 🙂 ale stejně se mi Dimitrij v Krvaném slibu nelíbil. Špatných hochů je v YA knihách hodně, Dimitrijovi jeho slušnáctví neskutečně sluší a tak trochu ho odlišuju. Po slušňácích totiž YA hrdinky většinou tolik nešílí, zatímco Dimitrij Rose uchvátil hned na začátku.

  2. Syki napsal:

    >Vím, to je tak schválně 😀 Já mám Dimku ráda tak jako tak. Jako zlého jsme ho mohli vidět i z jiného pohledu. Jinak by totiž Dimitri byl až moc dokonalý. Líbí se mi, že se Richelle rozhodla ukázat i jinou jeho stránku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..