>Waiting on Wednesday (16)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Soul Thief
Jana Oliver

Na začátku druhého napínavého pokračování série o lovcích démonů toho má sedmnáctiletá Riley Blackthorne až po krk. Po zničující bitvě ve svatostánku lovců, je plno členů cechu mrtvých a zraněných. Její sladký přítel Simon je smrtelně zraněn a její milovaný nedávno zesnulý otec byl vyvolán z hrobu velice mocným nekromantem. Ještě do toho přidejte Oriho, sexy lovce démonů na volné noze, který se sám prohlásil Rileyiným bodyguardem, a Becka, super ochranářského „přítele“, co se spíš chová jako nervlý děda. To všechno dohromady málem Riley donutí odejít z Atlanty.

Ovšem počet démonů se v Atlantě zvyšuje a zmrzačený cech Lovců má plné ruce práce. Když se Vakitán rozhodne poslat své vlastní lovce démonů do města, aby se postarali o tenhle „malý“ problém, peklo se probudí ještě víc. Jen Riley tuší, kdo nejspíš přitahuje pozornost pekla: sleduje ji extrémně silný démon páté třídy a sama ví, že její štěstí nemůže trvat věčně. Když začne nebezpečně balancovat na hraně života… dokáže být silná? A kdo tu bude, aby ji zachytil, pokud spadne?

Na tohle pokračování se hodně těším. První díl The Demon Trapper’s Daughter mě docela mile překvapil a vážně mě bavil. Druhý díl má vyjít 30.srpna 2011. Jsem hodně zvědavá na to, jak se bude příběh vyvíjet a co se svým životem udělá jak Riley, tak Beck – můj oblíbenec.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..