>Waiting on Wednesday (15)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Odstíny života
Lucie Adamová
(Lusy Adams)

Alexandrina Avitalová se za života nijak nelišila od vrstevníků. Když je v den svých devatenáctých narozenin chladnokrevně zavražděna, nikdo nemůže tušit, že smrt se stane začátkem její nové cesty.

Tři roky poté, co byla pohřbena a oplakána rodinou a přáteli, se probouzí znovu k „životu“. Je uvedena do světa magie a ďábelských stvoření. Alex musí zapomenout na svůj předchozí život, aby mohla zaujmout pozici neohrožené bojovnice se silami temnot. Podle dávného Proroctví je právě ona jedinou vyvolenou, Spasitelkou, která má rozhodnout odvěkou bitvu mezi dobrem a zlem…

Konečně je kniha v prodeji, takže si ji mazejte koupit. Já se těším, až ji budu mít doma.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Willinda napsal:

    >Taky se na ní strašně těším. Skoro každé odpoledne chodím do knihkupectví, zda mi už nepřišla, bohužel ještě ne. 🙁 (Ta prodavačka ze mě musí být na prášky!)

  2. Anonymous napsal:

    >Já už jí konečně mám..ale taky jsem byla v knihkupectví nejmíň dvakrát než jsem ji sehnala 😀 Btw: nedoporučuju číst v autobuse..Dost často jsem vybuchla smíchy takže se na mě vůbec ale vůbec nedívali jako na magora 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..