Výhercem knihy Modrá krev se stává…

!!! Tarina S. !!!
Gratuluji

Dohromady se vás soutěže zúčastnilo 16. Chvilku mi trvalo, než jsem vám všem zkontrolovala bodíky navíc a pak je započítala formou extra vstupů. Jak to funguje s extra vstupy? Měli jste možnost získat 12 bodíků (včetně jednoho jenom za vstup do soutěže), to znamená, že jsem vaše jméno mohla zadat do kolonky až 12x. Tím pádem se vaše šance na výhru zdvanáctinásobila. Napočítala jsem 86 vstupů a pak pomocí Random.org náhodně vygenerovala jedno čísílko:

A pod tímhle čísílkem byla v seznamu Tarina S.!

Ještě jednou gratuluji! Informativní email byl zaslán. Na odpověď na něj budu čekat 72 hodin, jinak vyberu někoho jiného.

Někteří z vás nevěděli, jak si pořádně spočítat bodíky nebo si některé připočítat zapomněli, ale nikdo není dokonalý. Časem se to všichni naučíme – jak soutěžení tak i to počítání!

Pokud jste nevyhráli, nesmutněte. Ve středu tady bude další soutěž, na níž spolupracuju s Abyss. Pokud vás titul nezaujme, nevadí, mám v plánu další.

Navíc jsem se už před dávnem rozhodla, že jakmile můj blog oslaví své první narozeniny, bude tady mnohem větší soutěž. Ještě nevím o co všechno, ale bude. Můžete se těšit! Ovšem už teď můžete sbírat bodíky navíc.

Za každou účast v soutěži dostanete
1 bod

Za každou uveřejněnou hostující recenzi získáte
1 bod

Za každý příspěvek do mé chystané rubriky Your Bookcase obdržíte
1 bod

Tahle moje narozeninová soutěž je otevřená pro lidi z Česka i Slovenska a trvá od začátku roku 2011 do doby, než řeknu, že je konec! Zůstávejte na drátě, abyste se dozvěděli více informací. <

Možná jste si všimli, že se mi u starších příspěvků nezobrazují pořádně některé obrázky. Pracuju na napravování, ale prosím vás, abyste si změnili odkazy na obrázky, které odkazují například na můj blog (můj blog button) nebo odkazují na challenge a meme. U všeho jsem poměnila odkazy, takže aby se vám obrázky zobrazovaly, změňte si je taky.

Pokud se mi podaří ještě dneska sepsat sumarizující příspěvek za březen, dočkáte se ho spíše k večeru, nebo až zítra.

Mějte se hezky a užívejte sluníčka!

Já se jdu mordovat s bakalářkou o.O

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

4 Responses

  1. Nikki napsal:

    >Gratuluji vítězce ! 🙂 Jsem zvědavá na tu soutěž ve středu ;):D:).

  2. Kath napsal:

    >Gratuluji výherkyni a též se těším na středeční soutěž 🙂

  3. Jeanne napsal:

    >Gratuluji vítězce a samozřejmě jsem taky zvědavá na další soutěž 😀

  4. Tarina S. napsal:

    >Páni, hrozně moc děkuju!! Já mám teď štěstí všude! 😀 O příspěvcích sem popřemýšlím, ale nejdřív musím napsat něco, co za to bude stát! :DD A taky jsem hrozně zvědavá na další soutěž, samozřejmě! :DD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..