Posuď knihu podle obalu (16)

Název knihy: Die For Me
Autor: Amy Plum
Datum vydání: 10.5.2011

Anotace na Goodreads: Můj život byl vždycky tak báječně a nádherně normální… A pak stačil jeden jediný okamžik, který všechno změnil.

Najednou se ze mě a z mé sestry Georgie stali sirotci. Strčily jsme naše životy do skladištního prostoru a přestěhovaly se za prarodiči do Paříže. A já jsem věděla, že mé rozbité srdce a život už nikdy nebudou vypadat normálně. Pak jsem potkala Vincenta. 

Tajemný, sexy a neskutečně okouzlující Vincent Delacroix  se z ničeho nic objevil a pěkně mi zamotal hlavu. A najednou hrozilo, že své srdce ztratím znovu. Ale byla jsem na to připravena.

Samozřejmě že nic není až tak jednoduché. Protože Vincent není tak úplně normální člověk. Potkal ho hrozný osud, takový který jej uvádí do nebezpečí každý den. Má nepřátele… nesmrtelné, vražedné nepřátele, jenž jsou rozhodnuti jej zničit… a všechny jeho druhu. 

Mám dát své srdce, svůj život a život své rodiny znovu všanc, když se trápím se skládáním zbytků toho, co z toho minulého zbylo, jen kvůli lásce?
Můj názor: O knize vím dávno, ale znala jsem ji pod úplně jinou obálkou. Nedávno jsem objevila tuhle a naprosto jsem se do ní zamilovala. Mám šílené nutkání jít si tuhletu knihu předobjednat. Nejenom kvůli docela vysokému hodnocení a obálce, ale také kvůli samotnému příběhu. Může to být hodně zajímavé. Na obálce se mi líbí, že je červená a že je v pozadí Eiffelovka. Celkově mám z té obálky dobrý pocit.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. annejude napsal:

    >Tak to je nádherný cover. Je to možná hlavně kvůli té Paříži v pozadí a odstínům hnědé, ale působí to tak nějak…historicky:) V kombinaci s červenou a elegantními šaty mi to ten pocit přímo evokuje:D

  2. Haiska napsal:

    >Tuhle knížku bych si koupila kvůli obalu a na příběh se podívala až pak 😀 je to úplně super a věřím, že děj knihy nebude nějak pozadu 😉 to sem ale povrchní že? 😀

  3. Neliss "Nellie" Screamers napsal:

    >Obal vážne krásny.^^ Dúfam, že sa ku knihe dostanem.:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..