Já vs. Bakalářka a to ostatní

Jak jste si už nejspíš všimli, poslední týden moc informací a novinek na blogu nepřibývá. Čím to je, čím to je?

Je to tím, že se dnem i nocí plácám ve své bakalářské práci, kterou chci mít už konečně hotovu, svázanou a odevzdanou, abych se mohla začít hroutit nad posledními zkouškami a učením se ke státnicím (červeně si vyznačte týden od 6.6. do 10.6. a držte mi pěsti!). Proto se prosím připravte na to, že budu možná někdy vynechávat různá meme a recenze nebudou přibývat tak často. Musím se sousředit na důležitější věci.

Nemusíte se bát, že nebudu obsah přidávat. To budu určitě i nadále. Jen to bude možná jednou za den, méněkrát za týden. Nechci se od aktualizace blogu odříznout, protože mě to baví a protože se u toho dobře odreaguju.

Různé novinky a informace budu okamžitě dávat na FB, protože tam jsem i několikrát za den (nejlepší způsob, jak udržet kontakt s lidmi, kteří od sebe bydlí hooodně daleko).

Přišlo mi od vás několik vašich knihovniček a já vám za ně děkuju. Nezapomínejte, že můžete napsat i hostující recenzi, budu jenom ráda. Několik z vás mi psalo, jestli vám neukážu i svou knihovničku. Udělala jsem to už někdy v lednu, ale od té doby se trošičku pozměnila, takže pokud máte zájem, mohla bych ji znovu nafotit a popsat.

Pokud jedna věc vyjde, dostanu se bzo i já k celé sérii Hunger Games a přečtu si ji. V souvilosti s tím mě napadlo jakési „Putování s Hunger Games“. O co by šlo? Něco na způsob společného čtení, kdy byste se ke mně mohli přidat ať už v samotném čtení, nebo v diskutování… mohla bych přeložit nějaké rohovory, pikantnosti… něco k chystanému filmu. Co vy na to? Zajímalo by vás to? Máte lepší nápad na název tohohle putování?

Mám na vás prosbičku. Mohli byste mi vyplnit tenhle dotazník? Potřebuju ho do bakalářské práce. Dejte ho prosím vyplnit i rodičům, sestrám, bratrům, kamarádům, známým. Zabere to jenom pár minutek. Potřebuju nasbírat co nejširší okruh lidí (a hlavně víc mužů). Děkuju vám mockrát.

DOTAZNÍK K BAKALÁŘCE

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. annejude napsal:

    >Bakálařku sice nepíšu, ale škola mi dává zabrat, takže obdivuju, co ty veedle toho ještě všechno stíháš:)

    Tvou "lednovou knihovničku" jsem viděla, ale docela by mě zajímalo, jak se od té doby změnila a o kolik nových přírůstků se rozrostla – sem s ní tedy:D

    Jé, k sérii Hubger Games se chci už dlouho dostat a přečíst si ji, takže tuhle novinku bych jedině uvítala.

    Ok, už se vrhám na dotazník;)

  2. Haiska napsal:

    >Přidávám se k annejude, taky toho mám nad hlavu a to jsem na střední 😛
    Tvoji knivničku jsem obdivovala už v lednu, takže klíďo bych se jukla zvova 😉
    Ráda si přečtu něco k HG jelikož na ni teď nemám nějak čas… a taky penízky, které si šetřím na Luxusík a RML 😀
    Dotazníček jsem vyplnila a zaúkolovala Mamču, Tatího a ségru 😀
    A teď šup pro červenou, kalendář a držet palce 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..