>Waiting on Wednesday (11)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Born at Midnight
C. C. Hunter

Jednu noc se Kylie Galen ocitne na špatné párty, se špatnými lidmi a to jí změní život jednou provždy. Její matka jí dopravdí do Shadow Falls – tábora pro problémové mladistvé. Během několika hodin začne být více než jasné, že táborníci nejsou jen „problémoví“. Tady v Shadow Falls upíři, vlkodlaci, měňavci, čarodějnice a víly trénují bok po boku. aby se naučili kontrolovat svou pravou moc, svá kouzla a život v normálním světě.

Kylie se nikdy necítila být tak úplně normální, ale určitě nepatří sem, mezi paranormální pošuky. Nebo snad ano? Trvají na tom, že Kylie je jednou z nich a že sem byla přivedena z určitého důvodu. Jakoby už tak nebyl život dost komplikovaný, připočtěte Dereka a Lucase. Derek je poloviční víla, který je odhodlaný být jejím klukem a Lucas je zatraceně sexy vlkodlak, se kterým Kylie sdílí tajnou minulost. Derek a Lucas by nemohli být odlišnější, ale oba dva jsou pevně v jejím srdci. 

I když se Kylie cítí hluboce nejistá úplně o všem, jedna věc je jí bolestně jasná – Shadow Falls je místo, kam patří…

Téhle knihy jsem si úplně poprvé všimla právě díky obálce. Je fialová. A já fialovou můžu. Navíc i samotný příběh mě dost zaujal. Lidé ji hodnotí všelijak, takže o to víc jsem zvědavá. Vidím v tom knihu hodně podobnou Hex Hall. Má jít o první díl trilogie, který ve Státech vychází 29.3.2011.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

3 Responses

  1. Kath Ellens napsal:

    >A zase ta fialová barva 😀

  2. Syki napsal:

    >Fialová je mé prokletí 😀

  3. ann.peter napsal:

    >:DD to mu se nedá smát- víla víla víla, kdyby tam aspoň napsali třeba ochránce víl nebo tak něco, co zní honosně, ale při tomhle spojení se mi vybaví..ehm..spíš něco jako "můj kámoš gay.." 🙂 a to ještě zrovna Derek, protože pro mě budou všichni Derekové vždycky sexy chirurgové, takže sláva všem vílím mužům 🙂 (nemyslím to špatně, spíš mi to příjde roztomilý 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..