Posuď knihu podle obalu (14)

Název knihy: The Vespertine
Autor: Saundra Mitchell
Datum vydání: 7.3.2011

Anotace na Goodreads: V létě roku 1889 je Amelia van den Broek v Baltimore nová a touží dostat všechno potěšení, které jí město může nabídnout. Ale její veselost je rušena znepokujícím snovými vizemi, které má jen při západu slunce – vize, jež nabízejí záblesky budoucnosti. 

Brzy Amelii vyhledávají přátelé a cizinci s prosbou o vykládání jejích proroctví. Jenže zakázaný románek s Nathanielem, umělcem, ohrožuje nový život, který si Amelie v Baltimore budovala. Tento záhadný mladý muž má svá vlastní tajemství – avšak Amelii to k němu nezadržitelně táhne. 

Když se jedna z nejčernějších vizí vyplní, je Ameliin svět uvržen do chaosu. A lidé okolí ní začnou uvažovat, jestli místo aby většila budoucnost, ji sama nezpůsobuje.

Můj názor: O téhle knize se už hodně namluvilo a já jsem na ni prostě zvědavá. Líbí se mi, že je spíše historická a doufám, že taková vážně bude… Obálka knihy se mi moc líbí. Je barevně hezky laděná. Nic extra přeplácaného. Navíc toho hodně slibuje…

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..