Posuď knihu podle obalu (12)

Název knihy: Wither
Autor:
Lauren DeStefano
Datum vydání: 22.3.2011

Anotace na Goodreads: Co kdybyste přesně věděli, kdy zemřete?

Díky moderní vědě se každá lidská bytost stala tikající časovanou bombou – muži žijí pouzde do svých pětadvaceti let a ženy do svých dvaceti. V této bezútěšné krajině jsou mladé dívky unášeny a nuceny žít v polygamních manželstvích, aby udržely populaci od vymírání.

Když je šestnáctiletá Rhine Ellery unesena Sběrači, aby se stala nevěstou, otevře se jí svět bohatství a privilegií. Přestože její manžel Linden je do ní skutečně zamilovaný a důvěřuje její sestersko-manželské lásce, Rhine má jen jediný cíl: utéct – najít svého bratra – dvojče – a jít domů.

Jenže Rhine čeká mnohem víc věcí, se kterými se bude muset vypořádat, než jenom ztráta její svobody. Lindenův excentrický otec je odhodlán najít protilátku na genetický virus, který je čím dál tím blíž tomu, aby mu vzal jeho syna, i když to znamená posbírat mrtvoly a zkusit na nich své experimenty.

S pomocí Grabiela, sluhy, k němuž se Rhine cítí být nebezpečně přitahována, se pokusí osvobodit v omezeném čase, který jí zbývá.
Můj názor: Do obálky jsem se zamilovala na první pohled. Schválně si rozklikněte ten obrázek a podívejte se na to, jakou symboliku v sobě obálka ukrývá. Máme tu v kroužku hlavu Rhine, prstýnek na její ruce a ptáčka v kleci. Už chápete? Opravdu hodně dobrá obálka. Už teď se na knihu těším. Možná si ji i objednám. Všichni píšou, jak je super a i kdyby by mě nebavila, budu mít krásnou knížku 😀 A navíc je tam fialová!

btw Dneska odpoledne můžete čekat můj sumarizující článek za únor. Dala jsem si na něm záležet a je vážně dlouhý.

Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..