>OŽ Teaser Tour (6)

>

Je tu čtvrtek a víte, co to znamená? Že tu máme třetí zodpovězenou otázku naší Lu.Lusy!

Jak se zrodil nápad na knihu?

Upřímně, nemám sebemenší tušení. Je to už tak dávno, že se mi to už jednoduše vykouřilo z hlavy. Pamatuju si jen, že úplně první myšlenka na Odstíny života – které měly tenkrát ještě jiný, vysoce trapný název – ke mně přišla někdy ve 13 letech, ale s dnešním konceptem to mělo pramálo společného. 
Byla tam dívka, která vstala z mrtvých – původně si říkala Tess – a její „přítel“ Gabriel, který ale vůbec nebyl lovec. Vlastně tam nebyli žádní lovci obecně. Potom tu byla ještě postava jakéhosi mentora hlavní hrdinky, která se stala základem pro Liama, i když jeho božská část přibyla až časem. Poznačila jsem si tehdy pár nápadů, napsala několik stránek a odložila to do šuplíku, abych se věnovala jiným dílům. 
Až v 18, kdy jsem si zoufale potřebovala odpočinout od díla, co jsem zrovna psala, jsem to znovu vzala do ruky, uvědomila si, že to není úplně k zahození a začala tu myšlenku rozvíjet. Víc jsem to propracovala, načrtla hlavní dějovou linii a vytvořila postavy. Potom se mi před očima najednou začal objevovat ucelený příběh a já se ho jen snažila nějak zachytit.

~ … ~

Pokud nevíte, o co jde, podívejte se sem. Příští čtvrtek se těště na další otázku a odpověď.

 ~ … ~

Dneska žádný příspěvek Fall in love bohužel nebude, protože se mi dostalo té pocty, že mám RC Odstínů života! A tak jedu jak blesk a čtu a čtu a čtu, abych vám v brzké době mohla přinést review na knihu! Stejně tak pochybuju, že se zítra bude konat nějaký ten příspěvek do QotW. Zato vám můžu slíbit, že se o víkendu určitě dočkáte článků Knihy měsíce únor a Suma sumárum za únor! A že se na nich pořádně vyřádím!

Zůstávejte na drátě!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..