>OŽ Teaser Tour (10)

>

A máme tu pátou zodpovězenou otázku naší Lu.Lusy!

Řekni nám něco o hlavní hrdince…

„Původně jsem chtěla napsat, že kdybych měla Alex charakterizovat jedním slovem, bylo by to “sarkastická“, ale když jsem nad tím znovu pouvažovala, myslím, že “ztracená“ se hodí mnohem líp. V pouhých devatenácti letech jí ukradli život, a když ji znovu probudili, nic už nebylo jako dřív. Musela zapomenout na to, kdo byla, na všechno a všechny, co znala, což se na ní hodně podepsalo. Zlomilo ji to. 
Tváří se jako velká drsňačka – i když všechno v ní zoufale křičí o pomoc – protože je to pro ni jediný způsob, jak to všechno zvládnout a zachovat si zdravý rozum, nemluvě o životě. Ve skutečnosti je Alex ale jen vyděšená malá holka, která potřebuje někoho, kdo by jí chytil za ruku a ukázal jí cestu, protože světu kolem sebe už vůbec nerozumí. Ale protože ví, že ukázat slabost je přesně to, co vás dřív nebo později zabije, vybudovala si kolem sebe zeď z tvrdé ironie a uštěpačných odpovědí a snaží se vypadat nedotknutelně v naivní snaze, že ji to ochrání před další bolestí. 
A přestože je impulzivní, umíněná, věčně podrážděná, občas si stojí na vedení a její slovník taky nepatří zrovna mezi prototyp slušnosti, i když se její chování někdy může zdát unáhlené nebo nelogické, všechno, co dělá, dělá z jediného důvodu – aby udržela v bezpečí lidi, na kterých jí záleží. Nebo lidstvo všeobecně, když už jsme u toho.“

~ … ~

Pokud nevíte, o co jde, podívejte se sem. Příští čtvrtek se těště na další otázku a odpověď. Můžete se podívat i na RC recenzi na Odstíny života!

Stay tuned!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..