>Waiting on Wednesday (9)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Clarity
Kim Harrington

Když vidíte věci, které ostatní nemohou, kde hledáte pravdu?

Clarity „Clare“ Fern vidí věci. Věci, které nikdo jiný nemůže vidět. Věci jako ukradené polibky a dlouho pohřbená tajemství. Jediné, co musí udělat, je dotknout se určitého objektu, a přijdou k ní vize. Je to dar.

A prokletí.

Když je mladá dívka nalezena zavražděná, ex-přítel Clare po ní chce, aby pomohla vyřešit případ – jenže Clare má na toho pitomce ještě vztek za jeho podvádění. Pak se ale její bratr – který má také jistý nadpřirozený dar – stane hlavním podezřelým a Clare to nemůže nechat jen tak. Spojí se s Gabrielem, synem nového detektiva, a podnikne cestu do hlubin strachu, pomsty a chtíče, aby našla vraha. Nezklame ji její nadání v momentě, kdy jej bude potřebovat nejvíc?

Kniha má ve Státech vyjít 1.března tohoto roku. I když se zase tak moc neliší od podobně laděných knih, jde o knižní debut a já jsem na knihu dost zvědavá. Navíc ten cover knihy je moc pěkný.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..