>Waiting on Wednesday (6)

>

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Angelfire
Courtney Allison Moulton

Když sedmnáctiletá Ellie začne vídat smrťáky – stvoření, která hltají lidské duše a posílají je do pekla – ocitne se v přední linii nadpřirozené války mezi archanděly a padlými anděly, tváří v tvář možnosti zničení její duše.

Tajemný chlapec jménem Will jí prozradí, že je reinkarnací starobylého bojovníka, který byl jako jediný schopný bojovat meči s mocí andělského ohně, jimiž se dají přemoci smrťáci. A že on sám je tady, protože přísahal, že ji v bitvě ochrání. Teď, když se její síly probudily, objevuje se na scéně mocný smrťák Bastian, aby ji vyzval k boji. K ruce má jednoho úkladného vraha, který je rozhodnutý ji odstranit – jako to už jednou udělal dříve.

Při balancování mezi slábnoucím společenským životem a její novou „loveckou“ povinností spolu s Willem přijdou na to, že Bastian pátrá po bájné spící příšeře, která je považována za skutečnou smrtku. Bastian plánuje použít tuto zbraň k započetí Konce všech dnů a zničení duše Ellie, čímž ukončí cyklus jejího znovuzrození navždy. Proto se Ellie musí postavit armádě nejděsivějších smrťáků Bastiana, zabránit jim v ukradení její duše a odhalit tajemství svých minulých životů – včetně pravdy, která by mohla být příliš děsivá.

Kniha vychází 15.2.2011 a jsou na ni různé názory. Nejlepší bude, když si utvořím názor sama, co 😀

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..