Taková menší aktuálka

Možná jste si toho už všimli, možná ne… Udělala jsem na webu pár menších změn.

Nahoře, úplně nahoře na stránce, vedle „sledovačů“ alias RSS čtečky příspěvků a komentářů jsem přidala tři odkazy, které nejvíce používám.

Na dolní „modrou“ lištu jsem nově dala odkaz přímo na domovskou stránku, stránku s celým seznamem mých recenzí a pak to, co už znáte – challenges, memes a movies.

Další novinkou je malá sekcička v bočním menu. Jmenuje se Máte na mě otázku? a je tam odkaz na formulář, pomocí kterého mi můžete poslat jakoukoliv otázku a já vám na ni odpovím. Nemusí se jednat přímo o knižní svět, zeptejte se mě, na co budete chtít. Anebo mi můžete jen něco říct, na něco upozornit, napsat nějaký nápad na něco… a tak vůbec.

Včera jsem také na FB stránku Knižního doupěte přidala nové české a slovenské obálky knih, takže je běžte okouknout, pokud jste tak již neučinili.

Dále pak upravuju některé starší recenze, protože se tam ten text podivně nahustil. Takže to dávám do cajku, aby se to dalo lépe přečíst. Chystám pro vás něco nového, co tu ještě nebylo… a vůbec jsem nejspíš děsně bussy 🙂

Jinak se v posledních dnech stalo hodně zvláštních věcí a já mám pocit, jako by se svět najednou začal extrémně točit. Pracuju na recenzích k The Demon Trapper’s Daughter a Nightshade… a doufám, že se mi konečně taky podaří dočíst The Iron Queen…

Mějte se krásně a vyhlížejte jaro!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..