Pár novinek a vůbec hromada mých sladkých keců

Zase tak strašně moc novinek nejspíš nebude, jen jsem vás chtěla na pár věcí upozornit. Možná jste si už všimli, že mám na blogu nový malý banner umístěný přímo nad samotnými příspěvky. Ten banner tam není pro nic za nic. Zítra se dozvíte všechny podstatné věci a budete se mít na co těšit.

V pátek jsem publikovala měsíční přehled knih, které vyjdou  v Česku, na Slovensku a v zahraničí. Včera jsem dočetla The Demon Trapper’s Daughter a páááni… rozhodně nelituju své investice. Brzo čekejte recenzi.

Stejně tak se chystám i na Delirium a The Iron Witch. Pro všechny tři zmiňované knihy jsem si musela šmárovat na poštu, protože pošťák zvoní dvakrát a pak zdrhne! Ale už jsou hezky u mě doma, v teplíčku… Když jsem je vybalila, kochala jsem se pohledem celé dopoledne. A odpoledne začala hltat první z nich. Where I Belong je už na cestě a včera jsem zase zhřešila a objednala si další dvě. Mě ty knihy jednou zavalí, vážně.

Já vím, je to už dlouho, co jsem vám slibovala rozhovor s Luu. Snad na mě ještě nezapomněla. Nějak mou pozornost od vymýšlení normálních otázek odvádí spousta jiných věcí. Napadají mě jenom otázky typu: „Co bys dělala, kdyby Darth Vader vyhrál a ovládl by celou galaxii?“ Ale nebojte, jestli mě pak s těmi otázkami Luu nepošle tam, kde slunce nesvítí, bude i toliko ohlašovaný rozhovor!

Psalo mi pár z vás s otázkou na odebírání novinek skrz email, že vám to nefunguje. Před nedávnem jsem říkala, že po té, co se přihlásíte k odběru, přijde vám na email potvrzovací mail, který musíte otevřít a kliknout na link pro potvrzení, že vážně chcete odebírat novinky. Pak by to mělo být v cajku.

Někteří z vás mi psali i o tom, že se jim můj knižní blog moc líbí, což mě samozřejmě moc těší a chtěla bych vám za slova chvály poděkovat. Nečekala jsem, že by má „práce“ mohla mít takový ohlas. Překvapuje mě to a moc vám za to děkuju. Snažím se každý den s něčím přijít a za každičký váš komentář jsem vděčná. Chodí mi různé otázky a říkala jsem si, že by nebylo špatné možná jednou za čas některé z nich zodpovědět i veřejně. Takže pokud máte něco, na co byste se mě chtěli zeptat, napište mi. Email na mě je uvedený v bočním menu. A vážně se mě nemusíte bát. Plno z vás mi v úvodu emailu píše, že doufají, že se nebudu zlobit, když se mě na něco zeptají. Ptejte se, jen se ptejte 🙂

Jo a ještě jsem chtěla odpovědět na jednu připomínku. Ptáte se mě, proč stejně jako holky nepublikuju nově objevené české obálky knih a tak vůbec. Inu, zakládala jsem blog čistě s tím, že zde budu uveřejňovat své recenze na přečtené knihy. Jenže pak mě chytlo šílenství okolo meme a challengí. Přidala jsem další nepravidelné rubriky… a tak vůbec. Už takhle se mi toho zdá až až. Neustále aktualizuju seznam autorů a knih, takže se podívejte, co všechno nového tam přibylo. A obálky knih, které vyhledám, dávám hned na FB stránku mého blogu (máte ji uvedenou vpravo v menu) a dávám o nich vědět ostatním z našeho „knižního kroužku“. Připadá mi pak už docela hardcore, když se objeví nové obálky na všech našich blozích. Takže pokud chcete vidět obálky v celé své kráse, povídejte se na FB stránku. Už teď je nás tam 29! Což je úžasné. Děkuju.

Na pondělí mám pro vás připravené malinkaté překvapení, takže nezapomínejte sledovat můj blog celý den.

Mějte se krásně a skládejte básně…
… anebo ne …
… bude stačit, když budete číst.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

4 Responses

  1. Luu napsal:

    >"Co bys dělala, kdyby Darth Vader vyhrál a ovládl by celou galaxii?"

    Párty! Párty! A fan letter! A poster nad posteľ!!!! Áno! Áno!! Sem s tými otázkami!! 😀 😀

  2. Syki napsal:

    >Luu, tobě vážně otázky tohoto typu nepřijdou ujeté? Hej, tak to mám volnou ruku a budu vymýšlet jednu ptákovinu za druhou 😀

  3. Luu napsal:

    >Tccccc… 😀 A to som si myslela, že ma poznáš už dosť dlho na to, aby si vedela, že ujetá je moje druhé meno 😀 Kedy to tak asi môžem očakávať? Neviem sa dočkať 🙂

  4. Syki napsal:

    >Zítra na tom zapracuju a pošlu ti to. Musím to protřídit, aby to nebyly zase takové bláboly…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..