Odstíny života

Včera se ke mně donesla jedna velice milá zpráva, o kterou se s vámi všemi chci podělit a za kterou velice děkuji Adri. Všichni jednou za čas uvažujeme o tom, že bychom zkusili napsat knihu a že se ji nějaké nakladatelství rozhodne třeba vydat. A někdy se na někoho z nás usměje štěstí a knihu mu opravdu vydají. Příběh jako z pohádky, říkáte si? Ba ne. Stálo to určitě hodně sil, ale výsledek na sebe nenechal dlouho čekat.

Lu.Lusy vydají v dubnu její Odstíny života! Jupíjajej! Z celého srdce gratuluji a těším se, až se mi kniha dostane do rukou.

Už je to hodně dávno, kdy jsem na její stránku narazila a začetla se do její práce. A ani ve snu by mě nenapadlo, že se jí nakonec její sen splní a opravdu knihu vydá. A ještě víc jsem překvapená tím, že si prosadila obálku knihy, kterou jí udělala Michelle. Oběma děvčatům k jejich úspěchu gratuluji a vám všem tuto knihu doporučuji! Můžete ji najít v nabídce nakladatelství XYZ. A o čem že kniha bude?


Odstíny života
Lucie Adamová

Alexandrina Avitalová se za svého života nijak nelišila od svých vrstevníků. Když je v den svých devatenáctých narozenin chladnokrevně zavražděna, nikdo proto nemůže tušit, že smrt se pro ni stane jenom začátkem nové cesty. Tři roky poté, co byla pohřbena a oplakána svojí rodinou a přáteli, se Alex probouzí znovu k životu, aby byla uvedena do světa plného magie a ďábelských stvořeních.

>Do světa, kde si nikdy nemůžete být jistí, na které straně vlastně stojíte. Alex je nucena zapomenout na svůj předchozí život a zaujmout pozici neohrožené bojovnice se vším temným a nelidským. Podle dávného Proroctví je totiž právě ona jedinou vyvolenou, Spasitelkou, která dokáže rozhodnout odvěkou bitvu mezi dobrem a zlem. Když se po dlouhém odmítání podvolí nátlaku a přijme svůj osud, rozhodne se upustit od postavení vyvrhele ve společnosti a začlenit se do skupiny lovců démonů, kteří jí mohou pomoci v honbě za jejím cílem. Musí si ovšem dávat bedlivý pozor, aby jim pravda o její totožnosti zůstala neodhalená. Postupem času ale zjišťuje, že není jediná, kdo skrývá temné tajemství a koho jeho minulost stále neúnavně pronásleduje…

Zdroj: XYZ

Vypadá to docela slibně, co říkáte? Myslím, že za zkoušku to určitě stojí. Nové české autory je třeba podporovat. A jakmile se mi kniha dostane do rukou a já si ji přečtu, těšte se na recenzi 🙂 S největší pravděpodobností bude mít kniha tvrdý přebal a pokud se bude opravdu dobře prodávat, můžeme se těšit na druhý díl. Takže v dubnu hezky mašírujte do knihkupectví a ptejte se po Odstínech života!

A dostalo se mi takové pocty, že mi sama autorka přislíbila rozhovor, takže zůstávejte na drátě a dozvíte se víc!

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

1 Response

  1. Adrianga napsal:

    >Já už se fakt nemůžu dočkat! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..