>Waiting on Wednesday (1)

>

Takže aby těch novinek nebylo málo, rozhodla jsem se do nového roku začít i s týdenními meme, které jsou velice oblíbená na všech zahraničních knižních blozích. Doufám, že se vám tato meme budou líbit.

Já na svém blogu už jedno takové meme pořádám a to Posuď knihu podle obalu (oficiálně pro širší publikum od příštího týdne), do příštího roku pak chystám jedno své další – týdenní, plus jedno své měsíční. A zapojím se minimálně do jednoho dalšího zahraničního (očekávejte jej každé úterý) a jednoho z dílny Judit.

Ale teď zpátky k Waiting on Wednesday. Jedná se o týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine a má své místo na blozích každou středu.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si moc chcete přečíst. A já si pro tuto středu vybírám:

Desires of the Dead
Kimberly Derting

Violet může vycítit ozvěny těch, kteří byli zavražděni – a k tomu odpovídající otisknutí, které na sobě nesou jejich vrazi. Pouze její nejbližší ví, co dokáže, ale když objeví tělo mrtvého chlapce, upoutá tak na sebe pozornost FBI, čímž ohrozí celý způsob svého života.

Zatímco se Violet snaží držet svou morbidní schopnost v tajnosti, stane se nevědomky sama objektem nebezpečné posedlosti. Za normálních okolností by se obrátila ke svému nejlepšímu příteli, Jayovi, jenže teď jsou oficiálně pár a pravidla jejich vztahu se změnila.

A když Jay tráví víc a víc času se svým novým kamarádem Mikem, je Violet ponechána s velkým množstvím volného času, kdy se diví tomu, co se mohlo tak zvrtnout. Ale když zjistí, že její obavy byly mylné, jelikož odkryje část tragické historie Mikeovy rodiny, narazí tak na temnou pravdu, která by mohla všechny uvrhnout do nebezpečí.

Zdroj: Kimberly Derting

Kniha je pokračováním The Body Finder, který jsem si přečetla právě na doporučení Judit a nelitovala jsem. Moc se na knihu těším. Má v USA vyjít 15.2.2011.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

2 Responses

  1. Judit napsal:

    >Ma trafí, kým to vyjde…77 strán na čítanie mi teda vôbec nestačí

  2. Syki napsal:

    >Ty už jsi těch 77 stránek četla? Já ještě pořád ne, ale dneska mám děsnou chuť si první díl proletět jen tak rychločtením a přečíst si všechny scény mezi Violet a Jayem 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..