Novinky, novinky, novinky…

Vaše oblíbená blogovací stanice vám opět přináší jednoho z nejujetějších bloggerů na internetových vlnách. Proto se pohodlně usaďte-tam-kde-obvykle-při-surfování-sedíte a čtětě!

Zase jsem se hecla a udělala na blogu něco nového. Možná jste si už všimli, možná ne. Tento příspěvek jsem chtěla napsat už včera, ale nějak mě skolila vysoká teplota a já se raději odpotácela do postele… kde jsem stejně nevydržela moc ležet a do dvou do rána jsem si četla 😀

Ale přejděme k tomu, co je u mě nového:

  • Jsem strašně šikovná holka, protože jsem si vytvořila svůj vlastní buttonek, který si můžete dát na svůj blog, stránku… můžete si s ním klidně i vytapetovat záchod, pokud je libo… Kód si můžete zkopírovat vpravo v menu, ale dám vám ho i sem:

  • A zase řeknu, že jsem strašně šikovná, protože jsem vytvořila buttonek i Judit a jí se líbil 😀 a proto si jej dala na blog… Taky vám sem nahodím kód, abyste si jej mohli přidat na svůj blog:

  • A aby toho nebylo málo, do třetice vám sem přidám další buttonek, který jsem všem VAmpoholikům slibovala tááák strašně dlouho a konečně je na světě. Já i Judit už jej máme v menu na blogu, přidejte se k nám. Růže na buttonku má symbolizovat Rose a červená zase krev.

 

  • Vytvořila jsem si widget, ve kterém vás upozorňuju na mé nejoblíbenější knihy či knižní série… spolu s odkazy na mé recenze.
  • Dále jsem se nakonec odhodlala a vytvořila si shoutboard. Najdete jej v menu, těsně po widgetu s mým doporučením oblíbených knih. Přidala jsem ho tam dneska a doufám, že mi tam někdo z vás brzo něco napíše. Ovšem pokud mi tam napíšete něco ve stylu „jsi strašně hnusná a vůbec neumíš psát… blahblahblah…“ Smažu vám to. Nebudu si přece číst, jak mi závidíte, no ne? 😀 Jsem paní svého blogu a svého shoutboardu taky!
  • Za pomoci Luu a Judit se mi podařilo dodělat slovenské autory a autorky. Ještě jednou jim patří velký DÍK. Najdete je na stejném místě, jako jsem umístila české. Ani jeden seznam není kompletní a nejsou tam třeba všechny knihy, jaké bych si přála. Ale všechno má svůj čas. A rozhodla jsem se tam dát jen soupisky knih, které si sama chci přečíst, nebo jsem je už četla. Protože jinak bych z toho měla děsně dlouhý seznam, ve kterém bych se později ani sama nevyznala. Už jsem i u autorů přidala obrázky. Bohužel jsem ještě ale recenze knížek autorů nesepsala. Nechávám si to na později, jelikož už je to nějaký ten čas, co jsem si přečetla celou Narnii nebo Pána prstenů, a proto jsem se rozhodla, že si knížky přečtu znovu a až pak napíšu review.
  • To souvisí i s tím, co mě napadlo nedávno. Na všech zahraničních blozích mají nějaké challenge (výzvy). Je jich několik různých druhů, u různých blogů, napříč státy a tak vůbec. Já jsem si řekla, že by nebylo špatné zkusit udělat si i nějakou challenge v rámci CZ&SK. Těžko se budeme všichni zapojovat do anglicky psaných věcí, jelikož ne všichni čteme anglicky, natož píšeme recenze. Mně se, upřímně, rezence v angličtině moc psát nechtějí. Nevysvětlím vám proč, prostě se mi nechce. Tečka. Proto jsem si vymyslela svou vlastní, první. Pokusím si veškeré informace a vše potřebné sepsat dneska a dneska i vydat. Pokud se mi to nepodaří, pak tedy zítra. Budu ráda, když se do mé challenge zapojíte a zkusíte to. O nic nejde. A bohužel výsledkem téhle challenge nebude nějaká hmotná výhra… tedy prozatím. Do příštího roku mám v plánu vytvářet i soutěže o knihy. Jen nevím ještě kdy a co přesně. Ale můžete se těšit. A pokud si říkáte, že do téhle mojí první knižní výzvy se nemůžete zapojit, protože nemáte blog/stránku… nemusíte se bát. Téhle challenge se může zúčastnit úplně každý.

To by prozatím bylo vše. Zase se brzo ozvu s něčím, co mě napadlo, popadlo a nechce se pustit. Mějte se famfárově! A čtěte 🙂

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

5 Responses

  1. Luu napsal:

    >Pekne pekne, som zvedavá, čo na challenge vyberieš 😀
    A buttony vyzerajú úplne super 😉

  2. Syki napsal:

    >Už se se sepisováním příspěvku o challenge pachtím, a doufám, že se zúčastníš 😀 Mám tak trochu obavy, kolik lidí se vůbec zapojí 😀 Abych si pak nechallengovala sama…

    A děkuji za pochvalu, jsem na ně pyšná ^^

  3. Adrianga napsal:

    >já se určitě zapojím! :))

  4. Syki napsal:

    >OK, to čtu ráda 😀

  5. Luu napsal:

    >Ja sa tiež určite zapojím, o tom sa nedá pochybovať 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..