>Falling Under – první kapitola!

>

originální cover
Gwen Hayes uveřejnila na své stránce první kapitolu očekávané knihy Falling Under. Knihu si chci přečíst a doufám, že bude jako ebook k dostání…
O čem to je:
V jejích snech je neodolatelně svůdný, okouzlující a nepochybně nebezpečný. Ale když se jí zjeví i v momentě, kdy je vzhůru – a zase uchvátí její pozornost – nedokáže rozpoznat, co je nahoře a co je dole.

Theia Alderson vždycky vedla život v ústraní v malém kalifornském městečku jménem Serendipity Falls.

Ale když se na její střední škole objeví neskutečně přitažlivý kluk, Theia cítí, že Hadena už odněkud zná… z jejích snů. 

Vzhledem k tomu, že ji v jeden moment k sobě Haden vábí a vzápětí ji od sebe odstrkuje, je jedinou věcí, kterou Theia ví naprosto jistě, že to neuvěřitelné přitahování je silnější než její strach.

A když zjistí, co je Haden vlastně zač, není si Theia jistá, jestli mu chce odolat, i kdyby to mělo stát její duši.
Áno, zase další YA kniha, která se svým obsahem podobá stovkám dalším… Ale co. Líbí se mi, že vlastně z anotace nevíte, co se z Hadena vyklube, a líbí se mi její přebal. Kniha má v USA vyjít 1.března 2011.

První kapitola k přečtení – v angličtině !!!
(btw nebojte se angličtiny, vždycky můžete použít Google Translate)

Gwen Hayes má na kontě knihy jako The Fallen (2008), Oh Goddess (2009), The Chosen (2010), Second Son of Duke (2010), Butterface (2010) a So Over You (2010). Žádnou ze zmíněných knih jsem dosud nečetla, takže nevím, jak dobrá je Gwen autorka a jestli stojí za to její knihy číst. Ale doufám, že Falling Under mě příjemně překvapí.       

Koukněte na promo

Oficiální stránky Gwen
Oficiální blog Gwen

EDIT: Přečetla jsem si první kapitolu a musím říct, že nejspíš vím, kam to bude mířit. Každopádně… co se mi zalíbilo hned na první přečtení – Theia je nejspíš knihomolka 😀 Získala si mé sympatie.

Syki

Nejpohodlněji se cestuje na stránkách knih. A já cestuju velice ráda a často.

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..